جمعه 2 آذر 1403
خانه / دریاچه ها / مازندران

مازندران

مازندران

با وحید ، دوست خوبم میخوایم بریم چند تا دیدنی استان پهناور مازندران رو ببینیم . از آبیک میرم چالوس و از اون جا به ایزدشهر . همراه وحید ، شبانه راه میافتیم برای دریاچه ی الندان یا البندان که در خاوری ترین بخش استان مازندران و در نزدیکی مرز سمنان ، شهرستان کیاسر ، واقع شده ؛ شام رو در میونه ی راه میخوریم و شبانه دل به راه های جنگلی خاور استان مازندران میزنیم .

جی پی اس ، خیلی کمک مون میکنه تا به آسونی به دریاچه برسیم ؛ در تاریکی جنگل به حصار ورودی دریاچه میرسیم ؛ نگهبان ، در رو برامون باز میکنه و یک آلونک رو به مون اجاره میده .

1 )) دریاچه ی الندان

شب بسیار سردی رو در کنار دریاچه میگذرونیم ؛ اون قدری سرد هست که مجبور میشیم بیاییم داخل ماشین بخوابیم ؛ حتی بخاری ماشین رو هم روشن میکنیم . صبح که از خواب برمیخیزیم با صحنه ای رؤیائی از دریاچه ، رو به رو میشیم ؛ یک صحنه ی آبی زیبا . دور دریاچه رو قدم میزنیم و حسابی حال میکنیم .

دریاچه ی الندان

دریاچه ی الندان

دریاچه ی الندان

دریاچه ی الندان

دریاچه ی الندان

دریاچه ی الندان

دریاچه ی الندان

دریاچه ی الندان

مرد همیشه در سفر

2 )) آب بند برنجستانک

مازندران

نزدیکی های شهر شاهی ( قائم شهر ) ، روستایی تفریحی هست به نام برنجستانک که حدود سه ماه پیش برای بازدید از جنگل خیبوس به این روستا اومده و یک شب رو هم در روستا ، مونده بودم ؛ این بار هم با وحید از سمت کیاسر میاییم سمت شاهی و به روستای برنجستانک میریم و پس از پرداخت 25 هزار تومن ورودی ، به محوطه ی آب بند ، وارد میشیم . این آب بند ، یه آب بند خاکی هست و دریاچه ی پشت اون ، کم آبه . اطراف آب بند ، اماکن تفریحی و مغازه های بسیاری ، دیده میشن .

از درون آلاچیق

دریاچه ی آب بند

دریاچه ی آب بند

3 )) روستای تاکر

روستای تاکر

این روستا در محدوده ی شهرستان نور و نزدیکی راه هراز ، قرار دارد ؛ این روستا را بیش تر به خاطر ساکن بودن خانواده های بهائی در آن میشناسند . همانند بیش تر روستاهای مازندران ، زیبا و سرسبز است و در دو سوی جاده ی اصلی ، واقع شده است . وارد این روستا میشویم ولی با توجه به جو سخت مسلمین که در همه جای ایران ، چیرگی دارند ، نمیتوان به آسودگی و آسانی درباره ی بهائی های ساکن روستا ، جست و جو و پژوهش کرد .

از یکی از کارشناسان میراث فرهنگی مازندران درباره ی این موضوع ، تلفنی میپرسیم و وی ، موضوع را تایید میکند . در حال قدم زدن در روستا و بافت قدیمی آن هستیم که با یک پیرمرد خوش رو ، برخورد میکنیم و از وی میخواهیم که اجازه دهد درون خانه ی زیبا و تاریخی وی را ببینیم . وارد خانه اش میشویم و عکس و فیلم میگیریم . او هم ریشه های خانواده های بهائی را در این روستا ، تایید میکند ولی میگوید که همینک چنین خانواده هایی ، دیگر در روستای تاکر نیستند .

خانه ی پیرمرد تاکری

از تکیه ی تاریخی تاکر هم دیدن میکنیم که به گفته ی تنی چند از اهالی ، زیارتگاه بهائی ها بوده و در دوره ی امیرکبیر ، ویران و به تکیه ، تبدیل گشته است .

من و پیرمرد

وحید و پیرمرد

رودخانه ای در کنار تاکر

4 )) راه عباس آباد به کلاردشت

تابلوی آغاز راه از سوی عباس آباد

اگر راه های زیبای ایران را در قالب ده راه بگنجانیم ، قطعن یکی از این راه ها ، از عباس آباد به کلاردشت میرود . هر دوی این شهرهای زیبا و سرسبز که یکی ، کرانه ای و دیگری ، کوهستانی است در استان مازندران ، قرار دارند که راه زیبای داستان ما از شمال به جنوب ، شما را از عباس آباد به کلاردشت در نزدیکی راه چالوس میرساند .

راه زیبا

همین که از محدوده ی شهری عباس آباد ، بیرون بروید با راهی رؤیائی و جنگلی ، رو به رو میشوید که شما را به سوی بهشت میبرد .

بهشت

راه عباس آباد به سوی کلاردشت ، بسیار زیباست ؛ از راه چالوس ، کم رفت و آمدتر است و همین ، باعث شده که بکرتر بماند .

در راه ، جنگل های بسیاری میبینیم .

 

درباره ی اشکان هاشمی

اشکان هاشمی هستم ملقّب به مرد همیشه در سفر ؛ زاده ی 6 اردیبهشت 1362 ؛ دل داده ی ایران و تاریخ و طبیعت بی مانندش . سفر رو به صورت رسمی و ثبت شده از 14 اردیبهشت 1385 با سفری دلچسب به استان آذرآبادگان باختری ، آغاز کردم

مطلب پیشنهادی

باز هم آذربایجان ، مرا میخواند

باز هم آذربایجان ، مرا میخواند

باز هم آذربایجان ، مرا میخواند … باز هم آذربایجان ، مرا میخواند و حتمن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.