در ساعت 57 : 9 و کیلومتر 55775 به سوی آرامگاه خضر زنده که در آغاز شهر شوشتر ، قرار دارد ، میروم . در ساعت 06 : 10 و کیلومتر 55780 به آرامگاه خضر زنده میرسم .
این آرامگاه در ورودی شهر شوشتر از سوی شوش ، واقع شده که با تابلوهای راهنما نیز مشخّص گردیده است . ساختمان آرامگاه ، یک ساختمان کهن است که گنبدی مخروطی و پلّکانی بر فراز آن ، دیده میشود . ورود به این ساختمان از راه یک در سبزرنگ کوچک ، شدنی است . پس از گذر از این در به یک محوّطه ی بزرگ ، وارد میشوم که سمت راست آن ، زیارتگاه ، قرار گرفته است .
نام زیارتگاه : خضر پیامبر
پیشوا رضا میفرماید : حضرت خضر از آب زندگانی نوشید و از این رو ، زنده است . او نزد ما میآید و بر ما ، درود میفرستد و هر جا ، نام او ، برده میشود ، باید بر او ، درود فرستاد . او در موسم حج ، آماده شده و همه ی مناسک حج را به جا میآورد و در عرفات ، میایستد و دعای مؤمنین را آمین میگوید و در کنار حضرت مهدی به سر میبرد .
یکی از جایگاه های پاک شهرستان شوشتر ، جایگاه خضر پیامبر میباشد . این آرامگاه را خواجه خضر ، خواجه خدر و خضر نبی الله هم میخوانند . ساخت این سازه ، هم پیوند به سده ی هشتم هجری قمری میباشد . سردر درب ورودی جایگاه به صورت طاق قوسی اسلامی از جنس سنگ های ماسه ای با قطعات چهارگوش و مستطیل به شکل زیبایی ، ساخته شده است . سازه از خشت و سنگ است و همان گونه که دیده میشود ، گنید آن به شکل مخروط و پلّه پلّه ای است . فضای درونی آن ، گرد و کوچک است و گستره ی آن به گستردگی 4 متر مربّع است و دیدارنامه ای سنگی از حضرت خضر در این جا ، نصب گردیده و در سال 81 به ثبت میراث فرهنگی رسیده است .
از در سبز رنگ کوچک سمت راست که بالای آن ، نوشته شده : زیارتگاه ، وارد میشوم . یک اتاق کوچک است که باید از دری دیگر ، وارد اتاق پسین شد که بسیار کوچک است . سمت چپ این اتاق ، دیدارنامه ای سنگی است و کنار آن ، یک محراب سبز رنگ .